Seminar: Succesvol zakendoen met Iran


Ook voor de sport infrastructuur zijn er kansen in Iran!

Na het opheffen van de sancties vorig jaar is Iran open voor business. Maar is dat wel echt zo? Jazeker, maar je moet je wel goed voorbereiden. Het sluiten van een deal gaat niet zomaar, je moet rekening houden met een groot aantal wettelijke, juridische en financiële spelregels. Een gedegen voorbereiding en een lange adem zijn absoluut noodzakelijk, wil je succesvol zaken gaan en blijven doen in Iran.

Tijdens dit seminar gaan wij dieper in op de marktkansen, de cultuurverschillen, de actuele geopolitieke ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld het overlijden van oud-president Rafsanjani, het aantreden van de Trump-regering, de aankomende verkiezingen in Iran en de mogelijk gevolgen hiervan voor het zakendoen. Daarnaast gaan we uitgebreid in op de zaken die je als bedrijf absoluut op orde moet hebben, wil je het land met jouw product binnen willen komen. En ben je eenmaal binnen, en heb je de deal gesloten dan moet jouw betalingsverkeer ook geregeld zijn. Dit is een proces op zich. Aan het einde van deze ochtend heb je een stap-voor-stap handleiding voor het zakendoen in Iran.

Voor het programma, de sprekerslijst, en het aanmeldformulier, zie de website van FME. Voor meer informatie, neem contact op met aafke.mak@fme.nl.