LOTEC B.V.

LOTEC B.V.
Boven Zijde 12
5602 BK, Eindhoven
T: +31 (0)40 243 00 21
E: info@lotec.nl
I: www.lotec.nl
 

Lotec is gespecialiseerd in de totale engineering, aanleg en onderhoud van zwembaden. Door de jarenlange ervaring heeft men een gevestigde naam als het gaat om waterbehandeling van zwembadwater. Het beste resultaat en het schoonste water met de laagste investeringen en exploitatiekosten is hierbij een continue streven. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook voor renovatie. Vaak voldoet een groot gedeelte van de installatie nog. Vervanging is dan zeker ook een goede optie. Het renoveren van de installatie scheelt dan in de kosten zonder dat het afbreuk doet aan de kwaliteitseisen.

Mix van luxe en comfort
Door de jarenlange ervaring met openbare gelegenheden weet men ondertussen de juiste mix van luxe en comfort te combineren met een optimale installatie die zorgt voor zuiver en kraakhelder water. Maar die daarnaast ook energiezuinig is, een laag waterverbruik heeft en onderhoudsarm is. En uiteraard altijd van een hoge kwaliteit. De zelf ontwikkelde filter- en zuiveringstechniek vormt het hart van de productlijn. Eén van de belangrijkste facetten van kraakhelder water is de filterinstallatie, Lucra-10 genaamd. Maar voor schoon zwemwater is méér nodig, alleen een filter is niet afdoende. Daarom wordt er ook nauwkeurig gekeken naar de stroomrichtingen in het bad en wordt de in- en uitvoer van het water hier op aangepast. Zo heeft men verstelbare en regelbare invoerroosters ontwikkeld die zorgen voor een gelijkmatige doorstroming in het hele bad.

Advies op maat
Geen enkel zwembad is hetzelfde en dus is maatwerk elke keer weer van belang. Elk zwembad vraagt om een geheel eigen aanpak, van publieke zwembaden tot specialistische wellness-omgevingen. De standaardoplossing is er nooit. Een schoon zwembad vergt een specialistische aanpak, met gedegen kennis van de mogelijkheden en (wettelijke) eisen. Lotec adviseert daarom uitgebreid over de mogelijke oplossingen. En door vanaf het begin mee te denken ontstaat de meest economische oplossing, met tegelijkertijd de hoogste kwaliteit.
Door de ruim 50 jaar ervaring in ontwerp en bouw van zwembadinstallaties, is Lotec een betrouwbare en waardevolle partner voor elk zwembadproject.

Kijk voor meer informatie op www.lotec.nl

Baoase_0426 LR
Grotere kaart weergeven